The Groom Experience!

Het jaar 2020 was voor Ricardo's Barbershop een jaar vol ups en downs. Naast het feit dat wij zeven weken gedwongen gesloten waren, hebben wij alle tijd gehad om ons voor te bereiden op onze bruiloft. Tijdens deze voorbereiding kwamen wij erachter dat er voor vrouwen veel te regelen valt op het gebied van uiterlijke verzorging. Voor de man is er veel minder te kiezen.  De dag was voor ons een bekroning op onze liefde, en heeft voor veel mooie ideeën gezorgd voor het nieuwe jaar. Wij hebben besloten om zelf actie te ondernemen, en arrangementen aan te bieden aan potentiele bruidegoms. 

 

Heb jij jouw grote liefde ten huwelijk gevraagd, en wil jij, je als bruidegom ook op en top voorbereiden op de grote dag? Neem dan een kijkje op onze website, en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden aan onze eigen barbier. Wij willen altijd meedenken, en ervoor zorgen dat jij de dag van je leven krijgt. 

 

Wij horen graag van je!

Reactie schrijven

Commentaren: 0